De coronacrisis; wat kunnen wij voor u betekenen?

“De beste quarantaineplaats is op dit moment uw cabine”, is een veel gehoorde uitspraak de laatste tijd. Het is duidelijk: ook het grondverzet ontkomt niet aan de gevolgen van de coronacrisis.

Het begon met ‘geen handen schudden’ en inmiddels zijn ‘alleen essentiële verplaatsingen toegestaan’. Heel begrijpelijke en zeer belangrijke maatregelen, die we binnen ons bedrijf ter harte nemen. Tegelijkertijd maakt dit het wel een stuk lastiger om in contact te blijven met onze klanten. Máár…in tijden van crisis wordt men creatief!

Online verkoop

Wellicht ben je, ondanks alle gevolgen van de coronacrisis, nog altijd in de markt voor een nieuwe of gebruikte machine. Maar is dit moment de drempel toch te hoog om bij ons machines te komen bekijken of een vertegenwoordiger uit te nodigen. Gelukkig hebben wij alles in huis om je ook vanaf afstand te kunnen bedienen.

Heb je bijvoorbeeld ons aanbod gebruikte machines al eens gezien? Deze vind je via: www.takeuchibenelux.com/occasion

Voor onze verkoopafdeling is het geen enkele moeite om je wat extra informatie, foto’s of filmpjes van onze gebruikte machines te sturen. Overigens is het nog altijd mogelijk om bij ons langs te komen tijdens kantooruren. De Takeuchi Benelux vestigingen in Maarheeze en Zeewolde zijn ook op zaterdagochtend geopend.

Graafmachine Kopen Takeuchi TB260      Rupskraan Kopen Takeuchi TB260      Graafmachine Kopen Takeuchi TB260

Overige diensten

Uiteraard doen we er ook alles aan om u op andere manieren van dienst te zijn. Zo blijven we per mail en telefonisch bereikbaar. Onze werkplaats blijft open. Heeft u onderhoud aan uw graafmachine nodig? Dit kan gewoon doorgaan. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Ook ons magazijn blijft open. We kunnen dus nog steeds pakketten verzenden. We doen ons uiterste best om leveringen op tijd bij u te krijgen, hoewel het voor kan komen dat er enige vertraging optreedt.

Wist u trouwens al dat u via de Takeuchi Onderdelen Shop eenvoudig en veilig op afstand  uw Takeuchi onderdelen kunt bestellen? Gaat u daarvoor naar: takeuchibenelux.com/shop U ziet het: we doen er alles aan om u van dienst te zijn. Zodat u, net als wij, in deze lastige tijd op een verantwoorde manier kunt blijven werken.

frank-vd-berk
Frank van den Berk
Vertegenwoordiger Takeuchi (Verhoeven Grondverzetmachines)

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
afbeelding tfmmachinist