De coronacrisis; wat kunnen wij voor jou betekenen?

“De beste quarantaineplaats is op dit moment je cabine”, is een veel gehoorde uitspraak de laatste tijd. Het is duidelijk: ook het grondverzet ontkomt niet aan de gevolgen van de coronacrisis.

Het begon met ‘geen handen schudden’ en inmiddels is het ‘1,5 meter afstand houden’. Heel begrijpelijke en zeer belangrijke maatregelen, die we binnen ons bedrijf ter harte nemen. Tegelijkertijd maakt dit het wel een stuk lastiger om in contact te blijven met onze klanten. Máár…in tijden van crisis wordt men creatief!

Online verkoop

Wellicht ben je, ondanks alle gevolgen van de coronacrisis, nog altijd in de markt voor een nieuwe of gebruikte machine. Maar is dit moment de drempel toch te hoog om bij ons machines te komen bekijken of een vertegenwoordiger uit te nodigen. Gelukkig hebben wij alles in huis om je ook vanaf afstand te kunnen bedienen.

Heb je bijvoorbeeld onze video’s van ons aanbod gebruikte machines al eens gezien? Zie hiervoor onze Facebook of Linkedin-pagina. Ook hebben we recent onze occasionpagina op onze vertrouwde website bijgewerkt, zie https://www.verhoevenbv.com/occasion/

Voor onze verkoopafdeling is het geen enkele moeite om je wat extra informatie, foto’s of filmpjes van onze gebruikte machines te sturen. Overigens is het nog altijd mogelijk om bij ons langs te komen tijdens kantooruren. De Takeuchi Benelux vestigingen in Maarheeze en Zeewolde zijn ook op zaterdagochtend geopend.

Graafmachine Kopen Takeuchi TB260      Rupskraan Kopen Takeuchi TB260      Graafmachine Kopen Takeuchi TB260

Demonstratie op locatie

Als je toch liever voor een nieuwe machine gaat, is het nu het uitgelezen moment om deze is uitgebreid te testen. Wellicht is ook bij jouw werkzaamheden op dit moment de druk van de ketel. Een mooie gelegenheid om een demo graafmachine bij in te zetten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze goed gedesinfecteerd is. Neem ook hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Huurmachine

Stel je toch de aanschaf van een nieuwe machine liever even uit? En is je oude machine al zover ten einde dat doordraaien eigenlijk niet meer gaat? Ook hierin kunnen wij een oplossing bieden. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan huurmachines voor je klaar staan. Zodat jij, net als wij, in deze tijd op een verantwoorde manier kunt blijven werken.

frank-vd-berk
Frank van den Berk
Vertegenwoordiger Takeuchi (Verhoeven Grondverzetmachines)

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0