Altijd op de hoogte van uw graafmachine met TFM

Stelt u zich voor: vanaf de keukentafel, onderweg of vanuit uw luie strandstoel even checken waar uw graafmachines aan het werk zijn. Of even snel nakijken of uw machine onderhoud nodig heeft, hoeveel brandstof en ad blue er nog in de machine zit, wat het brandstofverbruik is en wat de conditie van het roetfilter is. Of storingen zien aankomen en voorkomen. Dat kan met het Takeuchi fleet managementsysteem van Takeuchi, het zogeheten TFM.

TFM schermen

Waar staan mijn machines?

Heeft u één of meerdere graafmachines dan wilt u graag weten waar deze zijn en hoe er mee om wordt gegaan. Met een vooraf ingestelde Geo- zone krijgt u een melding als de graafmachine een gebied verlaat of betreedt. Ook geeft het systeem de straatnaam en de woonplaats van waar de machine zich bevindt. En indien nodig zelfs de snelste route van uw huidige positie naar de locatie van de machine. En niet onbelangrijk: ook wanneer uw graafmachine wordt gestolen kun je de locatie achterhalen.

TFM: hoe werkt dat dan?

Dankzij een GPS volg systeem aangesloten op de can-bus (communicatie netwerk) van uw graafmachine ontvangt u de machine data op uw mobiele telefoon , tablet en/of pc.

TFM uitleg

Een controller in uw graafmachine verzamelt de gegevens en stuurt deze samen met de positie naar de data server. Om de gegevens te bekijken logt u in op het TFM portaal op de website van Takeuchi Benelux. U krijgt hiervoor een persoonlijke toegangscode. U heeft dus geen speciale app of programma nodig. Een internetverbinding is voldoende.

Efficiënter, dus meer tijd over

Met de gegevens die het Takeuchi Fleet Management systeem voor u verzamelt kunt u het periodieke onderhoud, bevoorrading van brandstof en het tanken van vloeistoffen beter en eenvoudiger plannen. En dat scheelt u een hoop tijd.
Door meldingen in te stellen voor bijvoorbeeld een te hoge motor temperatuur of een te lage oliedruk kunt u eventuele storingen en stilstand voorkomen. Waarvoor u een melding instelt bepaalt u helemaal zelf.
Ook uw verkoper kan u hiermee helpen. Door de gegevens van uw graafmachine uit te lezen kan hij u op afstand adviseren mocht u er zelf niet uit komen.

Kostbaar? Nee !!

Ik hoor u denken: ‘Dat zal wel een duur grapje worden.’ Maar niets is minder waar. Takeuchi biedt het fleet management systeem 5 jaar lang gratis aan voor de meeste nieuwe machines met een gewicht van 4 ton en meer. Wilt u het TFM systeem op een lichtere of oudere machine vraag dan uw verkoper naar de prijs en mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om graafmachines van andere merken of zelfs andere voertuigen uit te rusten met TFM. Zo bent u altijd op de hoogte van de conditie van uw machinepark!

Kijk voor meer info over het Takeuchi fleet management systeem op www.takeuchibenelux.com/TFM of neem contact op met uw Takeuchi vertegenwoordiger.

Vierkant Takeuchi logo Zwart
Takeuchi Benelux
Uw Takeuchi Specialist
Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Roetfiler en katalysator