CHALLENGE ACCEPTED

Wat uw volgende uitdaging ook is,
het begint bij u,
de grond onder uw voeten en Takeuchi.

Takeuchi is de absolute top in minigravers en rupsladers. Vakmensen over de hele wereld vertrouwen blind op onze machines. Daarom maken we grondverzetmachines die altijd blijven doorgaan, 100% betrouwbaar en onverwoestbaar. De lange levensduur en hoge restwaarde zorgen ervoor dat elke Takeuchi zich dubbel en dik terugverdient.

Al onze machines zijn ontworpen met de mens als uitgangspunt. Krachtig, comfortabel en intuïtief – een verlengstuk van de professional. Alles werkt precies zoals u wilt. Daarnaast zijn er talloze uitbreidingen en maatwerkmogelijkheden.

Takeuchi is het resultaat van ruim 50 jaar innovatie en voortdurende ontwikkeling. Voor de Benelux vertalen we hoogstaande Japanse technologie naar oplossingen die in uw vakgebied het beste presteren. We bieden te allen tijde een hoogwaardige aftersales, te danken aan zorgvuldig geselecteerde importeurs die de reputatie van Takeuchi echt onverwoestbaar maken.

Op deze website vindt u gedetailleerde informatie over alle Takeuchi mini- en graafmachines, van de kleinste TB210R, die zelfs door uw deur past, tot de wendbare en enorm krachtige TB2150.

Welke Takeuchi graafmachine of schranklader past het best bij uw werkzaamheden?

FROM WORLD FIRST
TO WORLD LEADER
Intuïtief bedieningsgemak
Krachtig
Compact en wendbaar
Hoge restwaarde

ONZE graafmachines WORDEN VEEL GEBRUIKT VOOR ONDERSTAANDE TOEPASSINGEN

Contact

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.

FROM WORLD FIRST
TO WORLD LEADER
Intuïtief bedieningsgemak
Krachtig
Compact en wendbaar
Hoge restwaarde

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
tb370 monoboom uitgelichtBinnendraaier Takeuchi TB280FR