Altijd op de hoogte van je graafmachine met TFM

Stel je voor: vanaf de keukentafel, onderweg of vanuit je luie strandstoel even checken waar je graafmachines aan het werk zijn. Of even snel nakijken of je machine onderhoud nodig heeft, hoeveel brandstof en ad blue er nog in de machine zit, wat het brandstofverbruik is en wat de conditie van het roetfilter is. Of storingen zien aankomen en voorkomen. Dat kan met het Takeuchi fleet managementsysteem van Takeuchi, het zogeheten TFM.

TFM schermen

Waar staan mijn machines?

Heb je één of meerdere graafmachines dan wil je graag weten waar deze zijn en hoe er mee om wordt gegaan. Met een vooraf ingestelde Geo- zone krijg je een melding als de graafmachine een gebied verlaat of betreedt. Ook geeft het systeem de straatnaam en de woonplaats van waar de machine zich bevindt. En indien nodig zelfs de snelste route van je huidige positie naar de locatie van de machine. En niet onbelangrijk: ook wanneer je graafmachine wordt gestolen kun je de locatie achterhalen.

Hoe werkt dat dan?

Dankzij een GPS volg systeem aangesloten op de can-bus (communicatie netwerk) van je graafmachine ontvang je de machine data op je mobiele telefoon , tablet en/of pc.

TFM uitleg

Een controller in je graafmachine verzamelt de gegevens en stuurt deze samen met de positie naar de data server. Om de gegevens te bekijken log je op het TFM portaal op de website van Takeuchi Benelux. Je krijgt hiervoor een persoonlijke toegangscode. Je hebt dus geen speciale app of programma nodig. Een internetverbinding is voldoende.

Efficiënter, dus meer tijd over

Met de gegevens die het Takeuchi Fleet Management systeem voor je verzamelt kun je het periodieke onderhoud, bevoorrading van brandstof en het tanken van vloeistoffen beter en eenvoudiger plannen. En dat scheelt je een hoop tijd.
Door meldingen in te stellen voor bijvoorbeeld een te hoge motor temperatuur of een te lage oliedruk kun je eventuele storingen en stilstand voorkomen. Waarvoor je een melding instelt bepaal je helemaal zelf.
Ook je verkoper kan je hiermee helpen. Door de gegevens van je graafmachine uit te lezen kan hij je op afstand adviseren mocht je er zelf niet uit komen.

Kostbaar? Nee !!

Ik hoor je denken: ‘Dat zal wel een duur grapje worden.’ Maar niets is minder waar. Takeuchi biedt het fleet management systeem 5 jaar lang gratis aan voor de meeste nieuwe machines met een gewicht van 4 ton en meer. Wil je het TFM systeem op een lichtere of oudere machine vraag dan je verkoper naar de prijs en mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om graafmachines van andere merken of zelfs andere voertuigen uit te rusten met TFM. Zo ben je altijd op de hoogte van de conditie van je machinepark!

Kijk voor meer info over het Takeuchi fleet management systeem op www.takeuchibenelux.com/TFM of neem contact op met je Takeuchi vertegenwoordiger.

Vierkant Takeuchi logo Zwart
Takeuchi Benelux
Uw Takeuchi Specialist
Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0