Binnendraaier TB325r

Takeuchi Minikraan – krachtig, comfortabel en intuïtief

De mini- en midigravers van Takeuchi leveren de beste prestaties in een ultracompact ontwerp. Deze machines zijn namelijk ontworpen met de machinist als uitgangspunt. De ruime cabines zijn daardoor ook ingericht op comfort en efficiëntie.

Het assortiment van Takeuchi Benelux bestaat uit drie categorieën: graafmachines, schrankladers en rupsdumpers. Takeuchi staat vooral bekend om zijn krachtige en compacte minikranen. Deze minikranen lopen van 1 tot en met 5 ton en worden gezien als een verlengstuk van een professional. Daarnaast behoren midigravers tot en met 15 ton ook tot het Takeuchi assortiment. Zelfs de 15 tonners zijn compact gebouwd waardoor ze enorm flexibel inzetbaar zijn op alle werkterreinen.

Minikraan & mogelijke toepassingen

De minikranen van Takeuchi zijn flexibel inzetbaar voor verschillende werkzaamheden, namelijk:

Bij verschillende werkzaamheden horen verschillende uitrustingsstukken. Zo kun je een graafbak aan je minikraan hangen, maar ook een puinbak of palletframe. Bij VemaTec hebben ze een uitgebreid assortiment met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Demo draaien

Twijfel je nog over en bepaalde machine? of ben je er al aan uit maar wil je de machine voor de zekerheid even uitproberen? Dat kan! Wij nodigen je graag uit om een demo te komen draaien op een Takeuchi machine. Dit is mogelijk bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove (België).  Tijdens het demo draaien kun je bijvoorbeeld de kracht van de minigraver op maar liefst vijf verschillende punten testen. Benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken? Lees dan de blog. Onze machine specialisten staan altijd klaar om al jouw mogelijke vragen te beantwoorden. Interesse? Vraag dan een gratis demo aan op de desbetreffende machinepagina.

Onderdelen shop

In onze online webshop hebben we een breed assortiment aan onderdelen, speciaal voor jouw machine. Onderdelen als ruiten, filtersets, contactsleutels, spiegels en olie kun je allemaal vinden op de Takeuchi onderdelen shop. Naast onderdelen voor jouw machine hebben we ook een veelzijdig assortiment aan merchandise items. Zo zijn er onder andere T-shirts, hoodies, sweaters, jassen en miniaturen in onze shop te vinden. Voor het bestellen van onderdelen heb je een account nodig. Deze kun je gemakkelijk aanvragen via het formulier op de onderdelen shop.

filters minikraan

Op onze shop kun je de benodigde onderdelen eenvoudig zoeken én direct bestellen! Zoeken kan op drie verschillende manieren: op artikelnummer, op serienummer en via de machine selector.

Overweeg jij een Takeuchi minikraan te kopen? Bekijk dan het totale aanbod op onze assortimentspagina en vraag gratis een offerte aan op de desbetreffende machinepagina!

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0