Takeuchi assortiment graafmachines, schrankladers en rupsdumpers

Takeuchi graafmachines

Graafmachine assortiment
 • Graafmachines van 1 tot en met 15 ton
 • Compacte en krachtige mini- & midigravers
 • Intuïtief bedieningsgemak
 • Verlengstuk van de professional

Alle Takeuchi machines zijn ontworpen met de machinist als uitgangspunt. De ruime cabines zijn ingericht op comfort en efficiëntie voor de machinist. Onze graafmachines hebben een intuïtief bedieningsgemak en zijn een verlengstuk voor de professional.

Alle minigravers en midigravers van Takeuchi leveren de beste prestaties in een ultracompact ontwerp. De kleinste minigraver, de Takeuchi TB210R, is zo compact dat deze zelfs door standaard deuren past. De grootste en meest krachtigste graafmachine in de Takeuchi-lijn, de TB2150, is uniek in zijn klasse. Deze machine behoort tot de meest compacte 15 tonners die beschikbaar zijn. Toch is deze grote machine enorm flexibel inzetbaar op alle werkterreinen.

Kijk welke graafmachine het beste bij jouw werkzaamheden past.

Takeuchi schrankladers

Assortiment Schranklader
 • Schrankladers van 3 tot en met 6 ton
 • Radiale of verticale hefinrichting
 • Enorme tractiekracht
 • Hoog rijcomfort voor machinist

Bij het ontwerp van de Takeuchi schranklader is gelet op het comfort van de machinist. De schrankladers van Takeuchi zijn voorzien van speciale rubbertracks. Deze verminderen trillingen en lawaai en verbeteren de rijkwaliteit. Ook de cabine draagt bij aan een prettige werkervaring voor de machinist door geluidsreductie en comfort. Machinisten stappen na een dag werken ontspannen uit hun machine.

In het assortiment bevindt zich de kleine TL6R. Deze krachtige machine is inzetbaar in nauwe ruimtes en makkelijk te transporteren vanwege zijn lichte gewicht. De 6 tons TL12V2 is een van de meest innovatieve machines op de markt. Dit model levert zeer sterke prestaties, meer motorvermogen en meer bereik op grotere hoogte.

Kijk welke schranklader het beste bij jouw werkzaamheden past.

Takeuchi rupsdumpers

 • Rupsdumpers van 6 tot en met 7 ton
 • Zeer hoog laadgewicht
 • Lage gronddruk
 • Maximaal comfort

Takeuchi rupsdumpers kunnen worden ingezet als handige transporteur op moeilijk bereikbare locaties. Deze machines zorgen voor een prettige werkervaring met daarbij een optimaal resultaat. De rupsdumpers kunnen ingezet worden in moeilijk bereikbare locaties zoals gebieden met een natte ondergrond of projecten waarbij de bodemdruk niet te hoog mag zijn.

De rupsdumpers van Takeuchi staan voor functionaliteit en de prestaties die zij leveren. Het assortiment bevat de TCR50-2. Dit is een betrouwbare machine met een 180 graden draaiende kiepbak voor efficiënt zijdelings storten. Hierdoor hoeft de machine niet continu verplaatst te worden waardoor er minder snel slijtage ontstaat op de rubberen rupsbanden.

Kijk welke rupsdumper het beste bij jouw werkzaamheden past.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0