Ontdek de TB210R en TB320 op de Groene Sector

De Groene Sector Vakbeurs is hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Dit jaar vindt de beurs plaats op 9, 10 en 11 januari in evenementenhal Hardenberg en Takeuchi Benelux is hier uiteraard aanwezig! Wij presenteren dit jaar de TB210R en de gloednieuwe TB320 op onze stand. Dit zijn ideale minigravers voor de groentechniek. Tijdens de Groene Sector kun je de machines komen bekijken.

TB210R: compacte en veelzijdige minigraver

De Takeuchi TB210R is ideaal voor smalle gangen en levert uitstekende prestaties in kleine ruimtes. Mede door de goede zitpositie en soepele bediening laat deze minigraver zich moeiteloos en comfortabel bedienen. De smalle bouw van 750 mm maakt de minigraver geschikt voor nagenoeg iedere ingang.

Takeuchi TB210R

TB320: krachtige 2 tons minigraver met enorm hijsvermogen

De gloednieuwe Takeuchi TB320 is de opvolger van de TB219. Het is een ontzettend krachtige, 2 tons minigraver met een enorme graafkracht voor zijn klasse. Daarnaast heeft deze minigraver een groot hijsvermogen, dit wordt onder andere behaald door de hoge stabiliteit van de machine. Verder heeft de TB320 een optimale toegankelijkheid tot alle werklocaties door de uitschuifbare onderwagen. Je kunt deze uitschuiven van 980 tot 1370 mm.

Takeuchi TB320

Krijg een helikoptervlucht cadeau bij aankoop van een machine!

Wanneer jij een offerte aanvraagt op de Groene sector en dit een aankoop wordt vóór 31 januari, krijg je van ons een helikoptervlucht boven de Veluwe cadeau! De actie geldt op alle machines en is alleen geldig tijdens en op het beursterrein van de Groene Sector. Breng dus zeker een bezoek aan onze stand (nummer 691) !

Bekijk ook de Schäffer 2428-2

Op de Groene Sector delen wij onze stand met ons zusterbedrijf Schäffer Nederland. Daarom kun je ook de Schäffer 2428-2 bekijken. Met meer dan 40 verschillende modellen biedt Schäffer altijd de juiste shovel voor werkzaamheden in de groensector.

Schäffer 2428-2

Meld je aan voor de Groene Sector 2024!

Heb jij zin om langs te komen op onze stand? Meld je dan nu aan via onderstaande knop voor gratis tickets!

Wil je meer weten over de Groene Sector in Hardenberg? Bekijk dan de website.

Actievoorwaarden

  • De actie is enkel geldig tijdens de Groene Sector in de periode van dinsdag 9 januari tot en met donderdag 11 januari 2024.
  • De actie geldt enkel op het beursterrein van de Groene sector beurs in Hardenberg.
  • Bij aankoop van een nieuwe Takeuchi graafmachine ontvang je een gratis helikoptervlucht voor max. 4 personen of max. 320 kg.
  • Je ontvangt de gratis helikoptervlucht alleen bij aankoop van de graafmachine wanneer er sprake is van een concrete offerte aanvraag op 9, 10 en 11 januari 2024 en leidt tot een daadwerkelijke aankoop vóór 31 januari.
  • Takeuchi Benelux behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.
  • In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan melding worden gedaan op takeuchibenelux.com/nieuws.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen, kortingscodes en/of acties.
  • Het is niet mogelijk om in plaats van de helikoptervlucht korting te ontvangen.
  • Takeuchi Benelux is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
Vierkant Takeuchi logo Zwart
Takeuchi Benelux
Uw Takeuchi Specialist
Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi Occasiondag