Afgelast – Kom op 14 maart naar de Takeuchi Occasiondag!

⛔️ Helaas wordt de Takeuchi Occasiondag afgelast ⛔️

We hebben besloten om de geplande Takeuchi Occasiondag a.s. zaterdag niet door te laten gaan i.v.m. de maatregelen die in heel Nederland van kracht zijn vanwege het corona virus.

We willen onze occasions wél graag met jullie delen dus houd de Takeuchi Benelux Facebook pagina op vrijdagmiddag 13 maart in de gaten. Er komen diverse video’s online waarin we een groot deel van de machines aan jullie presenteren.

Ook zitten we vandaag (gehele werkdag) en zaterdagochtend tot 12:00 klaar om jullie mailtjes en telefoontjes te beantwoorden.

We zijn bereikbaar via:
☎️ +31 (0)495-596691
📧 machinehandel@verhoevenbv.com

Op zoek naar een tweedehands graafmachine? Kom dan op zaterdag 14 maart naar de Takeuchi Occasiondag bij Verhoeven Grondverzetmachines BV in Maarheeze! Daar vind je die dag een ruim aanbod van inruilers en jong gebruikte machines.

Aanmelden niet nodig

De deuren staan voor je open tussen 09:00 uur en 14:00 uur. Aanmelden is niet nodig, dus loop gezellig binnen! We zorgen ervoor dat de koffie met vlaai klaar staat!

TB228  TB228  TB219

Jong gebruikte machines

De jong gebruikte Takeuchi machines komen onder andere in de verkoop doordat er een verjonging plaatsvindt van de Vereco Verhuur machinevloot. Zij maken in deze verhuurvloot gebruik van zeer jonge machines. Daarom worden eens in de zoveel tijd de jong gebruikte machines vervangen voor nieuwe modellen. Het grote voordeel van deze machines is dat het vertrouwde machines zijn. Vereco kent de historie en ze zijn altijd goed en adequaat onderhouden.

Kom je naar de Takeuchi Occasiondag?

Dus ben op zoek naar een tweedehands graafmachine dan mag je de Takeuchi Occasiondag niet missen! Kom op zaterdag 14 maart naar Verhoeven Grondverzetmachines BV, Den Engelsman 2 in Maarheeze!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi ruitenactietakeuchi onderdelen shop