Over Takeuchi

De Takeuchi Manufacturing Corporation is opgericht door Mr. Akio Takeuchi in 1963. Destijds een ware pionier in de sector van compacte grondverzetmachines.

In 1971 ontwikkelde Takeuchi ’s werelds eerste compacte graafmachine die 360 graden kon draaien. Daaropvolgend, in 1986, werd de eerste compacte rupslader op rubberen tracks gelanceerd, een machine die ideaal was voor het gebruik op ruw terrein. Deze twee machines hebben de wereldwijde markt van bouwmaterieel drastisch veranderd en het bedrijf werd gepositioneerd als een toonaangevende leverancier van compacte graafmachines.

Takeuchi is destijds begonnen als pionier, maar vandaag de dag een wereldwijde innovatieve speler. De toewijding om nieuwe ideeën en technologieën op de markt te brengen is ongeëvenaard. Het bedrijf heeft door de jaren heen een wereldwijd netwerk van importeurs en dealers opgebouwd. Om innovatieve producten te blijven ontwikkelen wordt er gebruik gemaakt van de waardevolle feedback die de dealers en importeurs ontvangen van de eindgebruikers. Zo kunnen bestaande producten verbeterd en nieuwe producten ontwikkeld worden om uiteindelijk nog beter aan de behoeften van de machinegebruikers te voldoen.

Heel gedetailleerd kijken naar de wensen van de doelgroep – dat is de passie van Mr. Takeuchi en zijn organisatie. Doordat we de behoeften van onze klanten begrijpen, hebben wij de wereld kunnen leiden in de ontwikkeling van compacte graafmachines.

Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Dat is niet alleen onze eigen mening. De reviews van onze gebruikers en de restwaarde van onze compacte graafmachines zeggen alles.

 

Wat uw volgende uitdaging ook is, wij staan achter u.

Challenge accepted,
Takeuchi.

From World First to World Leader

De TB1000: de eerste minigraver die 360 graden kon draaien

tb1000-1

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0