Takeuchi Fleet Management geeft de doorslag in keuze voor TB260

Deze week is de eerste Takeuchi machine mét het geïntegreerde Takeuchi Fleet Management (TFM) systeem verkocht!

Frans van Leeuwen – Agrarisch Loonwerk & Grondverzet uit Grashoek nam zijn de TB260 mét TFM, bij Verhoeven af. Frans van Leeuwen is met zijn onderneming momenteel veel bezig met het graven van sleuven voor stadsverwarming, hij heeft hiervoor reeds een TB230 in gebruik en voegt de TB260 nu aan zijn machinepark toe. Zo heeft hij ook een zwaardere machine tot zijn beschikking.

De TB260 is afgeleverd met de volgende extra’s:

  • Helac powertilt
  • Takeuchi immobilizer
  • Overdruk, met VKS V5 filterkast en CCU+ indicator
  • VemaTec bakkenset
  • VemaTec palletframe

TFM doorslaggevend

Bijzonder om te vernoemen is dat het TFM systeem écht de doorslag heeft gegeven in zijn keuze voor deze Takeuchi 6 tonner. Aangezien hij vaak zijn machine ’s avonds in het werkveld laat staan, is het voor hem een enorm voordeel dat hij door TFM de locatie van zijn machine goed in de gaten kan houden.

Door de verbinding met GPS satellieten is de standplaats van zijn machine zichtbaar op de geografische kaart in de online TFM portal. Daarbij is het tevens mogelijk om Geo Zones in te stellen. Dit houdt in dat u een bepaald gebied kunt selecteren waarbinnen uw machine op dat moment werkzaam is – wanneer de machine (onverwacht) dit vooraf ingestelde gebied verlaat krijgt u een melding via e-mail. Zo kunt u ingrijpen in geval van misbruik of diefstal.

TFM verhoogt dus de veiligheid van uw machine, maar heeft daarnaast nog een aantal belangrijke voordelen. Het is door inzage van de machinegegevens mogelijk om efficiënter te draaien én om de kosten te verlagen. Benieuwd hoe dit zit? Kijk dan eens op de TFM webpagina: webpagina TFM

We wensen Frans van Leeuwen veel prettige draaiuren met zijn TB260 & we hopen dat hij veel profijt heeft van het TFM systeem!

 

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
matexpo 2019Introductie TB370