Hoe is het nu met de Rode Duivel machine? #WK2022

Tijdens het WK voetbal van 2018 haalde deze als ‘Rode Duivel’ verklede TB225 maar liefst €52.000 euro op voor ALS Liga! Toendertijd heeft deze Takeuchi veel verschillende plekken bezocht en heeft zelfs Simon Mignolet zijn handtekening op de machine gezet. Nu het volgende WK toernooi weer van start is gegaan, is het tijd om te ontdekken waar de unieke machine zich op dit moment bevindt…

Filip De Coster, zaakvoerder van Co-Deco, is de huidige eigenaar van de Rode Duivel machine. We spraken Filip om meer informatie te krijgen over het huidige leven van de Duivelse TB225.

Filip vertelt dat de machine momenteel vier jaar oud is en ongeveer 1800 draaiuren heeft gemaakt. Een grappig feitje is dat Filip absoluut geen voetbalfan is en Simon Mignolet is dan ook een wereldvreemde voor hem. Hij heeft de machine tweedehands gekocht. Waarom dan specifiek deze? Hij heeft bewust voor een Takeuchi gekozen omdat hij van anderen had vernomen dat dit een topmerk is. Zoals hij zelf aangeeft, ‘De machine is enorm sterk en de bediening van de joysticks is geweldig. Om te nivelleren kun je geen betere machine vinden en het is een groot voordeel dat deze eenvoudig te vervoeren is met de aanhangwagen’. Wanneer Filip en zijn collega’s de machine nodig hebben, zeggen ze altijd lachend tegen elkaar: ‘haalt den duvel maar!’.

Rode duivel Takeuchi machine TB225

Normaliter koopt Filip om de drie jaar een andere jonge occasie, maar hij is ervan overtuigd dat hij deze voorlopig netjes gaat bijhouden.

De afgelopen tijd heeft Filip veel vragen gekregen over deze unieke machine, vandaar dat hij toch maar eens de geschiedenis van deze topper is gaan onderzoeken. Hij vindt het fantastisch dat we met deze machine ALS Liga hebben gesteund en zo’n mooi bedrag hebben weten te realiseren. Voor Filip blijft deze machine voorlopig draaien en de hoorntjes kunnen daarbij absoluut niet ontbreken…

Wij wensen de échte Rode Duivels ongelofelijk veel succes bij de komende wedstrijden! #WK2022

Takeuchi rode duivel machine Simon Mignolet
Takeuchi rode duivel machine

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi Matexpo Demo Days