Takeuchi haalt €17.000 op voor de ALS Liga

Tijdens het afgelopen Wereld Kampioenschap voetbal heeft Takeuchi zich met de nieuwe TB225 minigraver, geheel in duivelse stijl, ingezet voor de Belgische ALS Liga. Er is tot nu toe maar liefst €17.000,- opgehaald voor deze stichting door geld in te zamelen via leveranciers, door te collecteren met de machine op locaties & evenementen en door de uiteindelijke verkoop van de duivelse machine.

De duivelse #TB225 heeft de afgelopen weken kennis mogen maken met een aantal bekende Vlamingen en belangrijke ambassadeurs van de ALS Liga. Zoals Simon Mignolet (die zelfs zijn handtekening op de machine zette), Leah Thys, Marleen Merckx, Kristof Calvo, Stefan Leleu en Maggie De Block.

De machine heeft op veel verschillende plaatsen gestaan, zoals het Atomium, de Maatjesfeesten en bij studio Manhattan. Misschien bent u de machine zelfs wel tegen gekomen op de snelweg. We hebben ‘on the road’ veel leuke reacties mogen ontvangen op deze speciale uitvoering van de TB225.

Chauffeur Jef Verheyen en Takeuchi vertegenwoordiger Jens Boerboom zijn zelfs samen met de machine verschenen op RTV.be. Daarnaast speelde de machine een centrale rol tijdens de Demo Days van Verhoeven Ninove.

De biedingen op de duivelse machine waren tot op het laatste moment spannend. De West-Vlaamse Takeuchi dealer Eurotrading Mortier had het hoogste bod van €34.550,- staan tót zaterdagavond, maar er werd nog nét op tijd hoger geboden door Publi-Board BVBA. Zij kopen de machine voor een bedrag van €35.000,-. Op donderdag 19 juli werd de machine uitgereikt op het terrein van Verhoeven Ninove.

We willen de ALS Liga bedanken voor de goede samenwerking tijdens dit project en heel veel succes wensen met het graven naar de oorzaken van de zenuw-spierziekte ALS. Hopelijk hebben Takeuchi & de TB225 jullie hierin een stap verder geholpen.

In onderstaande video zie je de onthulling van de duivelse TB225. Meer weten? Neem eens een kijkje op www.TB225.be

 

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0