Langverwacht: de Takeuchi TB225!

Capaciteit van een drie tonner met het ideale transportgewicht.

Een krachtige twee- of drietonner die tóch nog eenvoudig vervoerd kan worden op een aanhanger. Dat is al een tijdje een veelgehoorde wens van de Nederlandse machinegebruiker. Verhoeven is om deze reden met Takeuchi om tafel gegaan om de mogelijkheden voor deze machine te bespreken. Het resultaat is de krachtige én wendbare TB225. Een “dikke” tweetonner met het ideale transportgewicht. Je vervoert deze minigraver gemakkelijk – inclusief drie bakken – op je eigen aanhanger.

Machines in deze klasse worden namelijk vaak vervoerd op ons Nederlandse en Belgische wegennet. Maar steeds vaker vinden er controles plaats op totaalgewicht aanhanger, machine en toebehoren. Deze machine is speciaal ontwikkeld om veilig en zonder overtredingen van het totaalgewicht te kunnen vervoeren naar de gewenste locatie.

De TB225 is ideaal voor terreinen waar nauwe ruimtes en smalle paden geen uitzondering zijn. De verstelbare onderwagen maakt het mogelijk om de minigraver makkelijk te manoeuvreren. Het unieke van deze onderwagen is, dat deze van 1100- tot maar liefst 1500 mm kan uitschuiven, waardoor de machine tijdens de werkzaamheden enorm stabiel staat.

De machine beschikt standaard over drie hydraulische functies, ten eerste over een proportioneel bedienbare sloop- sorteerfunctie voor knijpen en roteren. Daarnaast een standaard hamerfunctie en een onafhankelijke hydraulische snelwisselfunctie. Optioneel is een vierde hydraulische functie ten behoeve van een draaikantelstuk. Het gebruiksgemak is zoals je van de Takeuchi gravers gewend bent – soepel, comfortabel en intuïtief. Ideaal voor klussen m.b.t. het afwerken.

Op vrijdag 20 april 2018 werd de komst van de TB225 gevierd met een interne borrel, hierbij werd de allereerste machine overhandigd aan de trotse klant; John van Lierop (www.johnvanlieropgrondwerken.nl).

TB225-web-6  TB225-web-3

TB225-web-5  TB225-web-2

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0