Probeer nieuwe types & bekijk occasions op de Takeuchi Demodagen!

In november organiseren we de Takeuchi Demodagen bij onze vestigingen in Maarheeze en Zeewolde. Kom langs en draai een demo met de allernieuwste Takeuchi types, waaronder de mobiele TB395W, de gloednieuwe TB320 minigraver en de volledig elektrische TB20e. Uiteraard zijn de andere Takeuchi types ook aanwezig.

Zoek je juist een gebruikte machine? Ook dan zijn de demodagen absoluut een bezoek waard. Op beide vestigingen presenteren we een groot assortiment aan occasions. Deze zijn voor het grootste deel afkomstig uit onze eigen verhuurvloot. Het voordeel daarvan is dat het met name jong gebruikte en tevens goed onderhouden Takeuchi machines zijn.
Wil jij van tevoren al eens kijken welke occasions we aanbieden? Een actueel overzicht vind je op onze occasion pagina.

Kom langs en bekijk Takeuchi machines onder het genot van een lekker hapje en een drankje!

TB320 minigraver

Je bent van harte welkom op de volgende data:

Takeuchi Demodagen Maarheeze

• Zaterdag 18 november van 11:00 tot 18:00
• Zondag 19 november van 09:00 tot 16:00

Takeuchi Demodagen Zeewolde

• Vrijdag 24 november van 15:00 tot 21:00
• Zaterdag 25 november van 09:00 tot 17:00

Opening nieuwbouw Maarheeze

De demodagen zijn tevens een mooie kans om ons volledig vernieuwde pand te komen bekijken in Maarheeze. In 2022 hebben we een nieuwbouw geplaatst ter uitbreiding van het bestaande pand, om meer werkplekken en een nieuwe ontvangsthal te creëren. Daarna is het bestaande pand van binnenuit volledig verbouwd. Hierdoor hebben we nu een hoofdkantoor met een ontzettend mooie en moderne uitstraling, waar we jaren mee vooruit kunnen. Tijdens de demodagen kun je de nieuwbouw met eigen ogen komen bewonderen! 😊

Andere activiteiten

Naast het proberen van de nieuwste Takeuchi types kun je op de demodagen ook:

  • Meedoen met de Takeuchi Cup! Dat is een machinisten competitie waarbij een leuk spel wordt gespeeld met een Takeuchi minigraver. De machinisten die de snelste tijd neer weten te zetten winnen leuke prijzen!
  • Meebieden met de VemaTec veiling! Je kunt hierbij (op inschrijving) bieden op diverse incourante VemaTec uitrustingsstukken.
  • Een demo draaien met diverse Schäffer wielladers. Let op: dit is enkel mogelijk bij de demodagen in Zeewolde.
Vierkant Takeuchi logo Zwart
Takeuchi Benelux
Uw Takeuchi Specialist
Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi Occasiondag