Takeuchi Benelux @ Matexpo: TB370 & live demonstraties

Takeuchi Benelux zal onder de naam Verhoeven Belgium aanwezig zijn op de Matexpo 2019 (Verhoeven is de exclusieve importeur van Takeuchi in de Benelux). De Matexpo deelname staat dit jaar in het teken van innovatie & beleving. Dit jaar zijn er veel nieuwe Takeuchi machines gelanceerd, die worden gepresenteerd op het beursterrein in Kortrijk. Met enkele nieuwe types (TB370, TB290-2 en TB220e) zal zelfs een demonstratie worden uitgevoerd in het speciale demo gebied op onze eigen stand.

Deze nieuwe Takeuchi machines zijn aanwezig op de Matexpo:

 

  • De allereerste 3 serie machine: de TB370 (verkrijgbaar met Mono- of Two Piece Boom)TB370 takeuchi

In het eerste kwartaal van 2020 komt de eerste TB-3 serie machine op de markt, de TB370. Deze machine speelt dé hoofdrol in de lancering van de nieuwe 3e Takeuchi generatie,, en is daarnaast een mooie en welkome aanvulling op het groeiende assortiment, waar tot op heden nog geen 7 tonner in aanwezig was.

De TB370 is uitgerust met een zeer krachtige diesel motor die voldoet aan de Stage 5 norm (met DPF), heeft een sterke hydraulische performance en beschikt over een aantal nieuwe features. Wil je meer lezen over deze nieuwe features? Klik dan hier.

 

  • De compleet nieuw gebouwde 2 serie machines: de TB235-2 & TB250-2 en de verbeterde variant van de TB290: de TB290-2 (verkrijgbaar met Mono- of Two Piece Boom)

Deze drie vernieuwde machines zijn qua uiterlijk en specificaties nu volledig in lijn met de nieuwste 2 serie machines. Naast de nodige technische aanpassingen op het gebied van de motor & hydrauliek beschikken de machines nu alle drie over een uitgebreid LED package, een immobilizer (diefstalbeveiliging) en een nieuw design.

nieuwe graafmachines Takeuchi

 

  • Het prototype van de innovatieve, volledig elektrische TB220E

Met deze eerste elektrische Takeuchi minigraver zijn we nog volop in ontwikkeling. Het prototype weegt 1.940 kg en is voorzien van een 25 kWh accu. De elektrische minigraver is afgeleid van de populaire TB216 en levert dezelfde prestaties als de door diesel aangedreven machine van 1850 kg.

 

Demo’s aanbouwdelen

In het demogebied op onze stand worden een aantal VemaTec aanbouwdelen gedemonstreerd, hierbij wordt de nodige uitleg gegeven door de Verhoeven specialisten op het gebied van uitrustingsstukken.

Gratis rijwerkinspectie

Ook voor rijwerkdelen ben je bij Takeuchi importeur Verhoeven aan het juiste adres. Je kunt tijdens de Matexpo een afspraak maken voor een gratis rijwerkinspectie. Onze ervaren inspecteurs staan dan in het najaar bij jou op de stoep en nemen de tijd om je rijwerk grondig te inspecteren en geven je een kundig advies. We laten graag zien dat de grootste rijwerkpartij, tevens de meest voordelige kan zijn. Dit laten we graag zien met een offerte op maat. Daag ons uit voor de beste aanbieding!

Natuurlijk mag je dit ook doen vóór de Matexpo. Ga daarvoor naar: www.verhoevenrijwerk.nl/rijwerkcheck

Gratis aanmelden via Verhoeven

Meld je via deze Verhoeven link gratis aan voor een ticket voor de Matexpo: registratie Matexpo

 

Onze vertegenwoordigers en diverse Takeuchi dealers uit België zien ernaar uit om je te ontmoeten in september op stand nummer: B06.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
takeuchi onderdelen shoptakeuchi Fleet Management geeft doorslag in keuze