Graafmachine takeuchi header

Takeuchi graafmachines – resultaat van ruim 50 jaar innovatie

Vakmensen over de hele wereld vertrouwen blind op de graafmachines van Takeuchi Benelux. We maken grondverzetmachines die altijd blijven doorgaan, waardoor ze 100% betrouwbaar zijn. De lange levensduur en hoge restwaarde zorgen ervoor dat elke Takeuchi zich dubbel en dwars terugverdient.

Het machine assortiment van Takeuchi Benelux is zeer veelzijdig. Het assortiment gaat van de kleinste minigraver, de TB210R, die zelfs door een deur past, tot de enorm krachtige TB2150. Naast graafmachines bestaat het assortiment ook uit schrankladers en rupsdumpers. Het rijcomfort van de machinist staat bij iedere machine voorop.

Voor welke toepassingen wordt een graafmachine gebruikt?

De graafmachines van Takeuchi zijn flexibel inzetbaar voor verschillende toepassingen, namelijk:

Bij verschillende werkzaamheden horen verschillende aanbouwdelen. Je kunt gemakkelijk een graafbak aan je machine hangen, maar een grijper of sloophamer is uiteraard ook mogelijk.

From World First to World Leader

Het is al 50 jaar geleden dat meneer Akio Takeuchi de TB1000, ’s werelds eerste compacte graafmachine die 360° kon draaien, ontwikkelde. Met de uitvinding van deze machine veranderde Takeuchi de bouwsector voor altijd. De TB1000 was de grondlegger van een industrie die vandaag de dag jaarlijks meer dan 49.000 graafmachines produceert. Meer weten over het ontstaan van Takeuchi? Lees dan hier de blog.

TB1000

Takeuchi Fleet Management

Takeuchi Fleet Management (TFM) zorgt ervoor dat je jouw graafmachine altijd binnen handbereik hebt. De machines vanaf vier ton maken gebruik van deze TFM functie. Via de online TFM portal kun je op elk moment de real-time machinegegevens inzien. Wanneer je machine aan het werk is, vindt er iedere 15 minuten een data transfer plaats, hierdoor weet je ieder moment van de dag hoe de machine presteert.

Takeuchi Fleet Management

De grote voordelen van TFM:

Kostenverlagend

Je kunt notificaties instellen zodat je meldingen ontvangt wanneer er iets mis kan gaan of wanneer er onderhoud aan de machine nodig is. Hierdoor kun je altijd tijdig ingrijpen waar nodig.

Efficiënter

Vergelijk de gegevens van het brandstofverbruik, motorbelasting, toerental en de draaiuren en haal alles uit jouw graafmachine.

Veiliger

Door GPS Tracking kun je altijd zien waar jouw machine aan het werk is en kun je ingrijpen in geval van misbruik of diefstal.

Ben je benieuwd hoe TFM precies werkt? Lees het op deze pagina.

Demo aanvragen

Onze professionals staan altijd open voor een gesprek waarbij we jouw wensen goed kunnen doornemen en je hopelijk meer inzicht krijgt. Heb je een machine op het oog, maar twijfel je nog? Vraag dan een demo aan, en probeer de machine uit! Dit kan bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove (België).

Interesse in een Takeuchi graafmachine? Bekijk dan het volledige assortiment en vraag direct vrijblijvend een offerte aan op de desbetreffende machinepagina.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0