Test de nieuwste Takeuchi machines op de Matexpo Demo Days!

Ben jij op 3 of 4 september ook van de partij op de Matexpo Demo Days? Kom dan zeker een demo draaien met de TB2150, TB2150R, TB290-2, TB370 of onze nieuwste binnendraaiers!

Nieuwe binnendraaiers

Takeuchi heeft de afgelopen tijd het vizier gezet op de ontwikkeling van een aantal nieuwe (semi-) binnendraaiers. Een binnendraaier heeft een kortere achterzijde. Hierdoor is de overhang ten opzichte van de onderwagen minimaal en zijn deze machines ideaal voor het werken in krappe of smalle ruimtes.

Bij een binnendraaier is de cabine meestal niet erg ruim waardoor het werkcomfort van de machinist wordt beperkt. Ergonomie en comfort staan bij Takeuchi hoog in het vaandel. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Takeuchi binnendraaiers is er gekeken naar hoe het concept doorontwikkeld kon worden zónder concessies te doen in het comfort voor de machinist. En dit is gelukt! De nieuwe en toekomstige binnendraaiers zijn voorzien van een ruime, ergonomische cabine.

In 2021 zijn de binnendraaiers TB325R en TB257FR aan het assortiment toegevoegd.

Takeuchi TB257FR

De TB257FR is de opvolger van het succesvolle model TB153FR. Deze 5,7 tons machine beschikt over offset boom technologie – waardoor je de volledige giek zijdelings naar rechts kan bewegen en de giek naar achteren kunt brengen (naast de cabine).

Takeuchi TB325R

De TB325R is de nieuwste binnendraaier in het assortiment van Takeuchi. Hij is qua klasse gelijk aan de populaire TB225. Deze minigraver heeft het perfecte gewicht om te vervoeren op een aanhanger. Hij heeft een groot graafbereik van nagenoeg 4,5 meter en een graafdiepte van meer dan 2,5 meter.

Deze nieuwe types zijn natuurlijk ook te vinden op de Takeuchi stand op de Matexpo Demo Days!

Volgend jaar worden er nog een paar nieuwe binnendraaiers aan het assortiment toegevoegd. Vraag hier gerust naar bij één van onze vertegenwoordigers.

Takeuchi TB257 FR binnendraaier
TB325R

Op zoek naar groter geschut op de Matexpo Demo Days?

Wil je de TB2150, TB2150R, TB290-2 of TB370 graag eens testen? Dat kan ook! Ook deze types uit het assortiment zijn op onze stand vertegenwoordigd.

Takeuchi TB2150 en TB2150R

De Takeuchi TB2150 en TB2150R zijn de grootste, meest krachtige graafmachines uit de Takeuchi lijn. Een verrassend gegeven is dat deze machines ook behoren tot de meest compacte 15 tonners die beschikbaar zijn. De TB2150 is uitgerust met een swing boom, deze zorgt ervoor dat de graafmachine zowel links als rechts een groter bereik heeft, dit zorgt voor een ongeëvenaarde toegankelijkheid op alle werkterreinen. De TB2150R is juist uitgerust met een fixed boom (vaste giek langs de cabine) waardoor de bovenwagen van deze graafmachine nog compacter is. Hierdoor is de graafmachine flexibel inzetbaar, ook op locaties waar wat minder ruimte is.

Takeuchi TB290-2 Monoboom

De Takeuchi TB290-2 midigraver beschikt over een enorme productiekracht en is zeer comfortabel in de bediening. De graafmachine werkt op een hoog tempo en zwenkt enorm snel, maar blijft tijdens de werkzaamheden die worden uitgevoerd opvallend rustig. Hierdoor dringen er maar weinig geluiden door in de cabine. De TB290-2 is beschikbaar in twee varianten: Monoboom en Two Piece Boom.

Takeuchi TB370 Two Piece Boom

De Takeuchi TB370 heeft een sterke hydraulische performance en beschikt over enorm veel trekkracht op de rupsen. Verder is de 7 tonner uitgerust met multifunctionele joysticks. Deze zijn ideaal voor het werken met een draai-kantelsysteem. De joysticks zijn voorzien van meer bedieningsknoppen en proportionele scrollers. Nog een pluspunt is de kiepcabine, wat vrij uniek is in dit zwaardere segment. Net als de TB290-2 is de TB370 beschikbaar in zowel de Monoboom- als de Two Piece Boom uitvoering.

TB2150
Takeuchi TB370 Two Piece Boom

Vraag jouw gratis ticket(s) aan voor de Matexpo Demo Days

Wil je meer weten over deze machines?

Heb je interesse in deze of andere Takeuchi types? Bekijk ze online en vraag vrijblijvend jouw offerte aan via één van onze machinepagina’s.

En hopelijk zien we je natuurlijk begin september!
Je kunt dan al je vragen stellen aan het Takeuchi team.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi Occasiondag