Ontdek nieuwe Takeuchi types op de Demodagen in Zeewolde!

Na een aantal coronajaren zonder Demodagen is het dit jaar weer mogelijk! Daarom organiseren we de Takeuchi & Schäffer Demodagen op 25 en 26 november bij onze Verhoeven vestiging in Zeewolde.
En wat kunnen we jullie veel nieuwe types laten zien! De 3-serie van Takeuchi is recent flink uitgebreid met de TB325R & TB335R. En de TB350R en de TB395W worden verwacht vanaf mei 2023. Tijdens de Demodagen kun je ze allemaal komen bekijken.

Het belangrijkste onderdeel van de demodagen blijft natuurlijk het uitproberen van verschillende Takeuchi (& Schäffer) machines in de zandbak. Verder hoef je niet met een lege maag naar huis: voor een biertje en een lekkere hap wordt gezorgd op ons Winter Wonderland catering plein!

Je bent van harte welkom op:
• Vrijdag 25 november van 15:00 tot 21:00
• Zaterdag 26 november van 09:00 tot 17:00

Gratis bus vanuit Maarheeze

Dit jaar worden er geen demodagen georganiseerd bij onze vestiging in Maarheeze vanwege de verbouwing van ons hoofdkantoor.

Daarom organiseren we op zaterdag 26 november een gratis busreis naar de Demodagen in Zeewolde voor klanten en andere geïnteresseerden uit de omgeving van Maarheeze.

De bus vertrekt vanaf ons adres in Maarheeze; Den Engelsman 2. Om 09:00 in de ochtend rijden we richting Zeewolde en de bus vertrekt rond 15:00 terug naar Maarheeze.

Je kunt je via de knop hieronder aanmelden voor de bus! Je wordt dan doorgestuurd naar een Eventbrite omgeving waar je jouw plaats kunt reserveren. Je ontvangt na aanmelding een ticket via de mail.

Nieuwe Takeuchi 3-serie types!

Binnendraaier: TB335R

De TB335R is een binnendraaier met een gewicht van 3,5 ton. Wat dit nieuwe type uniek maakt is de super ruime en enorm comfortabele cabine. Deze is o.a. uitgerust met: een 7 inch touchscreen monitor, opklapbare rijpedalen, airco (optioneel) en een DAB+ radio. Nog een ander voordeel van de TB335R is dat deze, ondanks zijn kortere achterzijde, ontzettend stabiel is. Door een slimme constructie is het zwaartepunt optimaal gepositioneerd.

TB335R Binnendraaier

Binnendraaier: TB350R

De verwachte TB350R behoort ook tot de binnendraaier categorie. Deze 5 tons machine beschikt over een ruime cabine die qua grootte vergelijkbaar is met de conventionele TB250-2. Verder is de TB350R net als de TB335R ontzettend stabiel. Dit type krijgt een flinke upgrade op het gebied van design en interieur.

Takeuchi TB350R binnendraaier

Mobiele kraan: TB395W

Optisch verschilt de te verwachte TB395W niet heel veel van de TB295W, maar “onderhuids” zijn de verschillen zeer duidelijk merkbaar. Denk hierbij aan een nieuw interieur, een 8 inch touchscreen monitor in de cabine, een nieuw remsysteem op de vooras, Multi-Function grip voor een optimale aansturing van uitrustingsstukken en vierwiel besturing voor een nog flexibelere inzet op bouwplaatsen.

Takeuchi TB395W Mobiele kraan

Ook Schäffer shovels bekijken en uitproberen

Op het terrein in Zeewolde worden ook diverse Schäffer shovels gepresenteerd van het zusterbedrijf van Takeuchi Benelux: Schäffer Nederland. Het is tijdens de Demodagen ook mogelijk om een demo te draaien met verschillende Schäffer types.

Schäffer Nederland is sinds 2020 de officiële Nederlandse importeur van de shovels van het Duitse merk. Met meer dan 40 verschillende modellen biedt Schäffer altijd de juiste wiellader voor toepassing in de agri- of bouwsector.

Schäffer 23e

Wist je dat het Soma College (dé vakschool voor de infra, geo en betonbouw) ook op 26 november een open dag organiseert? Voor meer info klik hier.

Vierkant Takeuchi logo Zwart
Takeuchi Benelux
Uw Takeuchi Specialist
Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi Occasiondag