Nieuwe 5,8 tons binnendraaier met off-set boom technologie: de TB257 FR

De TB257 FR is de vervanger van het succesvolle model TB153 FR. De productie van dit oude type liep al sinds 2006 (!), dus het werd tijd voor een upgrade naar de volgende generatie.
Waar weinig plaats is, moet je de beschikbare ruimte optimaal benutten. De TB257 FR combineert een bijzonder kleine draaicirkel met een enorm grote hefkracht. Bovendien biedt hij nog meer voordelen; qua ontwerp en bouw bevat deze machine veel kenmerken van zijn grotere broer, de TB280 FR. Een aantal voorbeelden zijn:

Cabine TB257FR

De binnendraaier is voorzien van een zeer ruime cabine. Deze is een heel stuk breder én langer geworden dan bij zijn voorganger, wat ervoor zorgt dat de machinist meer werkcomfort ervaart.

De kiepcabine is drie graden meer kantelbaar dan voorheen. Dit lijkt niet veel; maar hierdoor is een nóg betere toegang tot de service componenten mogelijk.

Kiepcabine TB257FR
Display TB257FR

Het display is groter (5,7 inch) en moderner. Je kunt er ook de liters van de eerste en tweede hydraulische extra functies op instellen.

Offset boom technologie
De TB257 FR is ook dankzij zijn offset giek ideaal voor het werken in beperkte ruimte: je kunt de volledige giek zijdelings naar rechts bewegen en de giek naar achteren brengen naast de cabine. Hierdoor heeft de minigraver minder plaats nodig aan de voorkant. Een groot bijkomend voordeel van deze constructie is dat het zwaartepunt wordt verplaatst, hierdoor ontstaat een enorm hefvermogen.

TB257FR

Wil je meer informatie? Bel ons gerust!

Takeuchi Benelux | Maarheeze – Nederland

Tel: +31 (0)495 59 66 91

Takeuchi Benelux | Zeewolde – Nederland

Tel: +31 (0)36 – 522 99 55

Takeuchi Benelux | Ninove –          België  

Tel: +32 (0)54 – 338 111

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi Occasiondag