Bezoek Takeuchi op de Bauma in München

Takeuchi lanceert dit jaar maar liefst vijf nieuwe types tijdens de Bauma beurs in München.  Hieronder vallen drie aangepaste/verbeterde types: de TB235-2, de TB250-2 en de TB290-2 Monoboom en Two Piece boom. Daarnaast lanceren we de állereerste Takeuchi 3-serie: de TB370. Deze machine is leverbaar met Mono- én Two Piece Boom. Van de vijfde nieuwkomer houden we de naam nog even geheim. Wat we wel vast met jullie kunnen delen is dat het gaat om innovatieve, zeer gewilde minigraver!

Na de lancering van deze machines op de Bauma komt er op takeuchibenelux.com een gedetailleerde machinepagina online waarop je meer info kunt vinden.

Je vindt de stand van Takeuchi op het buitenterrein – op het nummer: FN.1116/2. De Bauma is één van de grootste en meest bekende bouwbeurzen in Europa. Tijdens de laatste editie in 2016 kwamen er 583,736 bezoekers op af. Bij de Bauma ervaar je de complete constructie en machine industrie op één plek. Met een schat aan innovaties wordt dit een evenement om nooit te vergeten. Reden genoeg om een reisje te maken naar München!

Voor meer informatie en tickets kijk je op: www.bauma.de

We kijken uit naar je bezoek aan de stand!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Introductie TB370