Bestel nu de gloednieuwe Takeuchi vloermatten!

We zijn blij te vermelden dat we ons huidige Takeuchi onderdelen assortiment hebben uitgebreid met Takeuchi vloermatten! Het zelf uittekenen en uitknippen van grasmatjes is dus vanaf nu verleden tijd. De vloermatten zijn uiteraard alleen beschikbaar voor Takeuchi types met cabine.

De Takeuchi vloermatten zijn vanaf nu te bestellen via onze onderdelen shop! Ga direct naar de webshop via onderstaande knop en vul bij artikelnummer ”vloermat” in.

Let op: sommige machines hebben 2 type vloermatten; met of zonder gat voor de voetschakelaar. Je kunt dit terugvinden in de producttekst en het is zichtbaar op de bijgevoegde foto.

Takeuchi vloermatten cabine

Heb je nog geen account?

Om onderdelen via shop.takeuchibenelux.com te bestellen, heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Vraag deze dan eenvoudig aan via onderstaande knop.

Staat jouw type er niet bij?

Maar heb je wel interesse in een Takeuchi vloermat? Laat het ons dan zeker weten! Wie weet kunnen we deze vloermat in de toekomst realiseren.

Vierkant Takeuchi logo Zwart
Takeuchi Benelux
Uw Takeuchi Specialist
Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi Occasiondag