Wij blijven de eerste 50-uren inspectie gratis aanbieden

Bij de aankoop van een graafmachine kies je voor betrouwbaarheid, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en vooral voor efficiency. Je wilt het beste van het beste, een machine die samen met jou iedere klus klaart. Dat willen wij ook voor jou. Hoewel een beurt niet voor ieder type voorgeschreven is wanneer de teller 50 draaiuren aangeeft, blijven wij daarom de eerste 50-uren inspectie gratis aanbieden. Gewoon om samen de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten. Takeuchi Benelux staat voor kwaliteit, in onverwoestbare machines maar ook in klantgerichte service.

Door weer en wind, vaak onder allesbehalve ideale omstandigheden doet een graafmachine zijn werk. Dag in, dag uit. De toepassingen zijn eindeloos en iedere machinist heeft zijn eigen unieke werkwijze. Je wilt blind op je machine kunnen vertrouwen. Je wilt dat deze goed in de hand ligt. Door technische verbeteringen schrijft de fabriek voor nieuwe machines vaak geen eerste 50-uren inspectie meer voor. Toch willen wij elke door ons verkochte machine rond deze tijd terugzien. Zie het als gratis nazorg die bijdraagt aan een langere levensduur en meer werkplezier.

Alle machines worden na een inwerkperiode kosteloos door onze monteurs gecontroleerd. Dit kan zowel op locatie als in de werkplaats van een van onze vestigingen in Zeewolde, Maarheeze of Ninove (België). De Takeuchi wederverkopers kunnen deze inspectie natuurlijk ook uitvoeren.

ALLE DETAILS WORDEN MEEGENOMEN

Tijdens de inspectie loopt de monteur de machine volledig na. Hij inspecteert alle punten en vervangt de voorgeschreven onderdelen. Door onze ervaring weten we precies waarop we moeten letten om de machine in perfecte conditie zijn werk te laten doen. Nu en in de toekomst. Alle details worden meegenomen. Het belangrijkste is dat deze service volledig gratis wordt verleend om de klant optimaal te bedienen. De aankoop gaat gepaard met een behoorlijke investering en op deze manier toont Takeuchi Benelux daar waardering voor.

service monteur

Naast de visuele controle en inspectie van onderdelen, is dit een ideaal moment om samen met de machinist de machine door te nemen, zodat hij zijn eerste ervaringen kan delen. Niemand weet immers beter hoe de machine op zijn aanwijzingen reageert. Deze inspectie biedt de kans om wat extra uitleg van onze monteur te krijgen. Waar nodig en mogelijk kan de monteur meteen de machine naar klantwens instellen.

VOORKOMEN BETER DAN GENEZEN

Uiteraard kunnen kleine aanpassingen meteen worden uitgevoerd. Bij diverse types kan de monteur met de laptop de apparatuur uitlezen en desgewenst instellen. Dit resulteert in een nog groter gebruiksgemak.

Sowieso geldt dat gedegen onderhoud altijd loont. Voorkomen is beter dan genezen. Op de lange termijn levert dit altijd winst op. Met relatief snelle, kleine aanpassingen voorkom je verdere schade. Wanneer je preventieve inspecties verwaarloost, word je vroeg of laat een keer geconfronteerd met (onnodige) slijtage. Het herstel van de machine – die dan langer stilstaat – kost meer tijd en meer geld.

50-uren check

De Takeuchi monteur adviseert je met plezier over het juiste periodieke onderhoud waarmee je jouw machine in optimale staat houdt en jouw werkplezier vergroot. Ook na de eerste 50-uren inspectie voeren wij graag het onderhoud en eventuele reparaties voor je uit.

5 punten ter voorbereiding:
1. Maak vooraf een checklist en bespreek deze bij het maken van de afspraak.

2. Ben betrokken en spraakzaam

3. Voel je niet bezwaard vragen te stellen

4. Zorg ervoor dat de machinist aanwezig is

5. Plan deze gratis 50-uren check tijdig in

EEN 50-UREN CHECK INPLANNEN

Een 50-uren check kan zonder problemen – volgens de maatregelen van het RIVM – ingepland worden. Neem contact op met een van onze vestigingen in Zeewolde, Maarheeze en Ninove (België) of met de wederverkoper in jouw regio om een afspraak te maken.

Vierkant Takeuchi logo Zwart
Takeuchi Benelux
Uw Takeuchi Specialist
Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0