Wat is de grootste rubbertrack machine?

Rubbertracks worden gebruikt voor verschillende soorten grondverzetmachines zoals: track loaders, graafmachines en rupsdumpers. Er zijn twee soorten rubbertracks, namelijk short pitch en long pitch rubbertracks. De keuze tussen deze twee is afhankelijk van de keuze in sprocketbreedte, onderrollen en eindaandrijving. Mini- en midigravers met rubbertracks worden vooral gebruikt voor hoveniers & groentechniek, bouw, grondverzet, sloop & recycling, kabellegers en stratenmakers. Takeuchi Benelux heeft een ruim assortiment aan mini- en midigravers op rupsen, maar wist jij dat wij twee krachtige machines hebben die behoren tot een van de grootste machines op rubbertracks? Dit gaat natuurlijk over de krachtige Takeuchi TB2150 en TB2150R. In dit artikel lees je meer over de verschillen tussen deze 15 tonners.

Takeuchi TB2150

De TB2150 is een krachtige graafmachine met swing boom. Een swing boom is een zwenkgiek die ervoor zorgt dat de machine zowel links als rechts een grootbereik heeft. Hierdoor heeft deze robuuste 15 tonner toegang tot alle werkterreinen. Een ander verrassend gegeven is dat dit type behoort tot de meest compacte 15 tonners die beschikbaar zijn. Alhoewel de TB2150 een van de grootste machines op rubbertracks is, is dit type ook leverbaar op staal.

Takeuchi TB2150 rubbertracks

Takeuchi TB2150R

De TB2150R behoort tot de grootste, meest krachtige gaafmachines. De TB2150R beschikt, in tegenstelling tot de TB2150, over een fixed boom. Een fixed boom is een vaste giek die bevestigd zit direct naast de cabine waardoor de bovenwagen erg compact is. Dit zorgt ervoor dat de graafmachine enorm flexibel inzetbaar is op alle werkterreinen. De krachtige TB2150R is verkrijgbaar in twee verschillende giek uitvoeringen, namelijk de Monoboom en Two Piece Boom. De Two Piece Boom is een hydraulisch verstelbare giek die het kort op de graafmachine werken mogelijk maakt. Deze vergroot daarnaast ook het graafbereik. Verder is de TB2150R ook verkrijgbaar op zowel staal als op rubber.

Takeuchi TB2150R rubbertracks

Wil je meer weten over deze 15 tonners? Bekijk deze via de knoppen! Ook kun je op de machinepagina’s een gratis demo of vrijblijvende offerte aanvragen. Of download de brochure voor meer informatie.

Heb je een rubbertrack nodig voor jouw track loader, graafmachine of rupsdumper? Dan kun je uiteraard terecht bij de Verhoeven Rijwerk shop. Verhoeven Rijwerk heeft al 65 jaar ervaring en verkoopt topmerken Berco en VemaTrack. Verder hanteren zij een snelle levering, beschikken zij over scherpe prijzen en bieden zij een gratis rijwerkcheck aan. Voor onderdelen die op voorraad zijn geldt: voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

Vierkant Takeuchi logo Zwart
Takeuchi Benelux
Uw Takeuchi Specialist
Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0