Takeuchi elektrische minigravers

Takeuchi elektrische minigravers – leveren buitengewone prestaties

Takeuchi Benelux is de absolute top in minigraver, schrankladers en rupsdumpers. Dit komt doordat al onze machines ontworpen zijn met de mens als uitgangspunt. Krachtig, comfortabel en intuïtief zijn begrippen die bij onze gravers centraal staan.

Het machine assortiment wordt in 2023 aangevuld door een elektrische minigraver, de TB20e. Deze machine is uitgerust met duurzame en milieuvriendelijke technologie waardoor deze groener en zuiniger te werk gaat. Deze elektrische minigraver werkt volledig op batterijen; hij stoot dus geen CO2 uit, hij maakt minder lawaai én hij veroorzaakt minder trillingen. Kortom, de nieuwe TB20e is ideaal voor stedelijke en drukke gebieden.

Naast deze elektrische minigraver behoren er ook twee hybride gravers tot het huidige Takeuchi assortiment, de TB210RH en de TB216H. Deze gravers beschikken over een eenvoudige schakelaar waarmee de werkstand van diesel naar elektrisch én omgekeerd direct regelbaar is.

Wat maakt de TB20e elektrische minigraver uniek?

Electrische takeuchi header-min
  • Deze minigraver is 100% emissievrij
  • Hij beschikt over een bedrijfsduur van 8 uur
  • De oplaadtijd betreft 4 uur
  • Deze elektrische minigraver zorgt voor 70% minder onderhouds- en bedrijfskosten

Opbouwopties

Om jouw elektrische minigraver helemaal naar wens te maken, bieden wij talloze opbouwmogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het installeren van een overdruksysteem, het opbouwen van LED lampen en klompenrekjes tot het afleveren van de machine in jouw eigen bedrijfskleuren. Benieuwd naar alle opbouwmogelijkheden? Per type minigraver kun je een opbouwoptielijst terugvinden op de desbetreffende machinepagina.

Zwaailichten electrische minigraver

Meest gestelde vragen

Hoe weet ik welke minigraver bij mijn wensen past?

Onze professionals staan altijd open voor een gesprek waarbij we jouw wensen goed kunnen doornemen. Heb je een machine op het oog, maar twijfel je nog? Vraag dan een demo aan, en probeer de machine uit! Dit is mogelijk bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove (België).

Waar kan ik de juiste onderdelen voor mijn machine bestellen?

In onze webshop hebben we een breed assortiment aan onderdelen voor jouw (elektrische) minigraver. Hier kun je onder andere filters, vloeistoffen en rijwerkonderdelen bestellen. Voor het bestellen van onderdelen heb je een account nodig. Deze kun je direct aanvragen via het formulier op de onderdelenshop.

Welke financieringsmogelijkheden zijn er?

Bij Takeuchi Benelux denken we graag met je mee. We werken samen met verschillende kredietverstrekkers (lease maatschappijen). Je kunt bij ons leasen op basis van financial lease. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees meer.

Zijn de hybride gravers van Takeuchi flexibel inzetbaar op verschillende werkterreinen?

De TB216H beschikt bijvoorbeeld over een slanke giekconstructie met bovenliggende hefcilinder, deze zorgt voor een hogere opbreekkracht en een toename in capaciteit. Dit gegeven, in combinatie met de uitschuifbare onderwagen, zorgt voor een flexibele inzet op elk terrein. Je kunt met de hybride minigravers aan de slag in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren en parkeergarages.

Wat houdt de duurzame en milieuvriendelijke technologie van de TB20e in?

De Takeuchi TB20e werkt volledig op batterijen. Hierdoor stoot de machine dus geen CO2 uit en maakt hij ook minder lawaai. Daarnaast veroorzaakt de elektrische minigraver ook minder trillingen waardoor deze ideaal is voor stedelijk en drukke gebieden.

Overweeg jij een elektrische minigraver te kopen? Bekijk dan het totale aanbod op onze  assortimentspagina en vraag gratis een offerte aan op de machinepagina!

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0