Takeuchi Benelux presenteert nieuwe binnendraaiers op Matexpo!

Van 8 t/m 12 september 2021 staat Takeuchi Benelux voor het eerst sinds lange tijd weer op een vakbeurs. Op de Matexpo in Kortrijk presenteren we onze nieuwste machines en hopen we veel bekende gezichten te treffen!

Takeuchi heeft het afgelopen jaar veel nieuwe binnendraaiers toegevoegd aan het assortiment. In 2020 en begin 2021 zijn de semi-binnendraaier TB217R en de binnendraaier TB257FR aan het assortiment toegevoegd. Sinds juni is de gloednieuwe TB325R ook leverbaar. Deze nieuwe types zijn allemaal te vinden op de Takeuchi stand op de Matexpo.

Bij een binnendraaier is de cabine meestal niet erg ruim waardoor het werkcomfort van de machinist wordt beperkt. Ergonomie en comfort staan bij Takeuchi hoog in het vaandel. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Takeuchi binnendraaiers is er gekeken naar hoe het concept doorontwikkeld kon worden zónder concessies te doen in het comfort voor de machinist. En dit is gelukt! De nieuwe en toekomstige binnendraaiers zijn voorzien van een ruime, ergonomische cabine.

TB257FR – binnendraaier met optimaal bedieningscomfort

De TB257FR is de opvolger van het succesvolle model TB153FR. Deze 5,7 tons machine beschikt over offset boom technologie – waardoor u de volledige giek zijdelings naar rechts kan bewegen en de giek naar achteren kunt brengen (naast de cabine).  Deze binnendraaier combineert een bijzonder kleine draaicirkel met een enorm grote hefkracht.

  • Verder is de TB257FR voorzien van een zéér ruime cabine. Deze is een heel stuk breder én langer geworden dan bij zijn voorganger, wat ervoor zorgt dat de machinist meer werkcomfort ervaart.
  • De toegang tot de servicepunten is optimaal door toepassing van een kiepcabine.
  • Op het display kunt u de liters instellen van de eerste en tweede hydraulische functie.
  • De trekkracht is t.o.v. de TB153FR met 19% verhoogd, hierdoor is de toegankelijkheid tot moeilijk bereikbare terreinen duidelijk groter.
Takeuchi TB257 FR binnendraaier
Takeuchi TB257 FR binnendraaier

TB325R – enorm graafbereik & ideaal transportgewicht

De TB325R is de nieuwste binnendraaier in het assortiment van Takeuchi. Hij is qua klasse gelijk aan de populaire TB225.

  • Deze minigraver heeft het perfecte gewicht om te vervoeren op een aanhanger.
  • Verder is het een échte binnendraaier. De TB325R heeft nauwelijks overhang en is daardoor zeer flexibel inzetbaar in kleine, smalle ruimtes.
  • Hij heeft een groot graafbereik van nagenoeg 4,5 meter en een graafdiepte van meer dan 2,5 meter.
  • De TB325R is standaard voorzien van drie hydraulische functies. Van de eerste en tweede hydraulische functie is de olieflow instelbaar vanuit de cabine.
  • Er is een uitstekende toegankelijkheid tot alle servicepunten.
Takeuchi TB325R binnendraaier
Takeuchi TB325R binnendraaier

50 jaar geleden ontwikkelde Takeuchi de TB1000

We presenteren op de Matexpo tevens het jubileum van een belangrijke Takeuchi uitvinding! 50 jaar geleden, in 1971, ontwikkelde Takeuchi ’s werelds állereerste compacte graafmachine die 360 graden kon draaien. Dit was de TB1000. Alle hedendaagse minigravers zijn op basis van deze uitvinding doorontwikkeld. Takeuchi is met de ontwikkeling van de TB1000 gestart als pionier, maar vandaag de dag een wereldwijde speler. From World First to World Leader!

Wilt u meer weten over de nieuwe Takeuchi types? Bekijk ze dan eens online of kom langs op stand B06 op het Matexpo terrein!

Reserveer uw gratis tickets via:

We hopen u te mogen ontmoeten in Kortrijk!

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
cadeaubox takeuchiTakeuchi onderdelenmagazijn Nijmegen