Opening Takeuchi onderdelenmagazijn in Nijmegen!

Fabrikant Takeuchi Japan kiest voor magazijn in Nederland!

Op 1 maart 2021 is er een volledig nieuw Takeuchi magazijn geopend in Nijmegen. Fabrikant Takeuchi Japan wilde al langer een onderdelenmagazijn openen in Europa vanwege de doorlopende groei in de verkoop van machines & onderdelen. Met name vanwege de logistieke voordelen is de keuze op Nederland gevallen en daar is Takeuchi Benelux erg blij mee. Het magazijn beschikt over 8444㎡ aan opslagruimte en 303㎡ aan kantoorruimte. In totaal worden er ongeveer 20.000 onderdelen opgeslagen.

Vanaf deze maand kunnen alle Europese importeurs, waaronder Takeuchi Benelux, hun klanten nog beter bedienen met behulp van dit nieuwe onderdelenmagazijn in Nederland!

Takeuchi onderdelen shop

Wist u al dat u de originele Takeuchi onderdelen voor uw machine tegenwoordig ook online kunt bestellen op de Takeuchi Onderdelen shop? Deze webshop is voor alle internetgebruikers toegankelijk. U kunt snel zien of bepaalde onderdelen of artikelen voor uw machine beschikbaar zijn. Om de voorraad van onderdelen te kunnen zien en daadwerkelijk te kunnen bestellen en betalen dient u in te loggen en heeft u een account nodig.

Vraag uw account eenvoudig aan via: https://shop.takeuchibenelux.com/nl-nl/aanvraagformulier en shop voortaan gemakkelijk online!

Bekijk hieronder de foto’s van het gloednieuwe, nog te vullen, Takeuchi onderdelen magazijn;

Onderdelenmagazijn Takeuchi Nijmegen

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi Benelux Matexpo 2021Offset boom techniek