Ontvang een cadeaubox bij aankoop van een Takeuchi!

Om de aankoop van een nieuwe Takeuchi een nog groter feest te maken ontvang je vanaf 1 juli 2022 een cadeaubox bij iedere machine! Deze cadeaubox ontvang je bij de aflevering van jouw machine. De inhoud bestaat o.a. uit een filterset en een Takeuchi thermosfles.

De filterset kun je alvast op de plank leggen, zodat je deze in huis hebt wanneer de 250 urenbeurt uitgevoerd moet worden. Dat scheelt weer een bestelling op de Takeuchi Onderdelen Shop!
De thermosfles is ideaal voor in de machine, deze past natuurlijk perfect in de bekerhouder van jouw machine.

Meer onderdelen bestellen?

Verwacht jij dat jouw Takeuchi altijd voor 100% presteert? Zorg er voor dat je het onderhoud en reparaties uitvoert met originele onderdelen. Deze zijn specifiek ontworpen voor Takeuchi machines en getest onder de omstandigheden van de machine waar ze in geplaatst worden.

Niet-originele onderdelen zorgen er voor dat de efficiëntie van jouw Takeuchi vermindert en je meer risico loopt op onverwachte uitval. Ook je fabrieksgarantie vervalt op het moment dat je gaat werken met deze onderdelen.

Het bestellen van onderdelen is mogelijk op de Takeuchi Onderdelen Shop. Je zoekt hier heel makkelijk via het serienummer naar de onderdelen die met 100% zekerheid passen op jouw machine. Heb jij al een account? Dan kun je via de onderstaande knop direct zoeken en bestellen.

takeuchi onderdelen shop cabinefilter

Heb je nog geen account? Vraag deze dan eerst aan via de onderstaande knop.

Heb je hulp nodig bij reparaties of onderhoud?

Je kunt bij Verhoeven (exclusief importeur van Takeuchi in de Benelux) terecht voor alle (spoed)service, onderhoud en keuringen aan je machine. Dit kan in één van onze werkplaatsen. Maar we kunnen met onze compleet uitgeruste servicebussen ook op locatie langskomen om onderhoud, reparaties en veiligheidskeuringen uit te voeren.

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
Takeuchi Matexpo Demo DaysTakeuchi Benelux Matexpo 2021