Minigraver takeuchi tb210r

Takeuchi minigraver – een verlengstuk van de professional

Takeuchi is de absolute top in minigravers en rupsladers. Alle machines zijn ontworpen met de machinist als uitgangspunt. Hierdoor blijven de grondverzetmachines altijd doorgaan en zijn ze 100% betrouwbaar.

Takeuchi beschikt over mini- en midigravers. De kleinste minigraver, de TB210R, is compact gebouwd waardoor deze ideaal is voor smalle gangen. Ondanks de kleine bouw, levert de minigraver indrukwekkende prestaties. Naast minigravers behoren de midigravers ook tot ons assortiment, de TB2150 is de meest krachtige en grootste machine in onze vloot. Toch is hij compact gebouwd waardoor hij flexibel inzetbaar is op alle werkterreinen.

Minigravers & werkzaamheden

De minigravers van Takeuchi zijn flexibel inzetbaar voor verschillende toepassingen, namelijk:

Bij verschillende werkzaamheden horen verschillende aanbouwdelen. Zo kun je een graafbak aan je minigraver hangen, maar ook een grijper of sloophamer.

Opbouwopties

Om jouw minigraver volledig naar wens te maken, bieden wij talloze opbouwmogelijkheden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld het installeren van een overdruksysteem, het opbouwen van LED lampen en klompenrekjes (foto1) tot het afleveren van de machine in jouw eigen bedrijfskleuren (foto2).

Benieuwd naar alle opbouwmogelijkheden? Per type minigraver kun je een opbouwoptielijst terugvinden op de desbetreffende machinepagina.

klompensteun minigraver
achteraanzicht minigraver

Meest gestelde vragen

Hoe weet ik welke minigraver bij mijn wensen past?

Wij staan altijd open voor een gesprek waarbij we jouw wensen goed kunnen doornemen en je hopelijk meer inzicht krijgt. Heb je al een machine op het oog, maar twijfel je nog? Vraag dan een demo bij ons aan, en probeer de machine uit! Dit kan bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove (België).

Waar kan ik onderdelen voor mijn machine kopen?

In onze webshop hebben we een breed assortiment aan onderdelen voor jouw minigraver. Hier kun je onder andere filters, spiegels en rijwerkonderdelen bestellen, speciaal voor jouw type graver. Voor het bestellen van onderdelen heb je een account nodig. Deze kun je eenvoudig aanvragen via het formulier op de onderdelenshop.

Welke financieringsmogelijkheden zijn er?

Bij Takeuchi Benelux denken we graag met je mee. Wij werken samen met verschillende kredietverstrekkers (lease maatschappijen). Je kunt bij ons leasen op basis van financial lease. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees meer.

Verkopen jullie ook tweedehands graafmachines?

Ja, wij hebben een aparte pagina op onze website waar we occasions aanbieden. Hier kun je de specificaties van de machine bekijken. Interesse? Bekijk hier onze occasions.

Verhuren jullie ook minigravers?

Het huren van een graafmachine is zeker mogelijk. Dit kan via Graaver. Graaver is een verhuurplatform dat bestaat uit verschillende verhuurpartners verdeeld over Nederland en België, met ieder haar eigen Takeuchi machinevloot. Nieuwsgierig? Bekijk Graaver.com

Overweeg jij een Takeuchi minigraver te kopen? Bekijk dan het totale aanbod op onze assortimentspagina en vraag gratis een offerte aan op de machinepagina!

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0