Kabelleggers & leidingwerken – Minigraver kopen

Speciaal voor kabel- en leidingleggers ontwikkelde Takeuchi een reeks compacte grondverzetmachines met een lage bodemdruk, die tegelijkertijd maximale stabiliteit bieden. Kabelleggers in Europa kiezen unaniem voor om een kleine lichte Takeuchi (1,5 tot 2 ton) die aan al hun specifieke eisen en voorwaarden beantwoordt.

Zo voldoen al onze compacte gravers aan de wettelijke eisen wat betreft afmetingen voor trottoir-werkzaamheden. En dankzij de lage bodemdruk bestaat er geen risico op kapotte stoeptegels.

Bedrijven die een Takeuchi minigraver kopen voor kabel- en leiding werken beschikken over een grondverzetmachine met de perfecte afmetingen: van 98 cm tot 1,30 m. De ideale afmetingen om over greppels te rijden.

In beeld

Maximale stabiliteit, minimale breedte
Alle machines tot 2,5 ton zijn uitgerust met een hydraulisch verstelbare onderwagen. Hierdoor wordt bedrijven die een minigraver kopen maximale stabiliteit gegarandeerd. Anderzijds kan de machinist beschikken over een minimale breedte als hij over of langs een sleuf moet rijden.

Groot graafbereik
Typisch Takeuchi is de lange lepelsteel en het lange hoge dozerblad. Dit resulteert in een groot graafbereik tot 1,8 meter zonder stabiliteitsverlies.

Intuïtieve bediening
Alle Takeuchi grondverzetmachines zijn voorzien van een bijzonder gevoelige joystick, die de machinist van de meest nauwkeurige feedback voorziet. Een must voor kabel- en leidingwerkzaamheden waarbij opperste concentratie is vereist.

Specialistische uitrustingsstukken
Elke Takeuchi grondverzetmachine is optimaal voorzien voor uitbreidingen met hoogwaardige uitrustingen: van een bananenbak tot dieplepelbak of slotenbak, en van een sleuvenbak tot egaliseerbord. Uiteraard kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Overigens, wij hebben al een bananenbak vanaf 23 cm breed (dat scheelt één stoeptegel).

Minigraver Kopen Takeuchi TB

Een Takeuchi minigraver kopen voor kabel- en leidingleggers

  • Betrouwbaar en veilig
  • Lage bodemdruk
  • De hydraulisch verstelbare onderwagen (bij grondverzetmachines tot 2,5 ton) zorgt voor maximale stabiliteit en minimale breedte
  • Groot graafbereik zonder stabiliteitsverlies
  • Uiterst gevoelige joystick
  • Hydraulische snelwissel
  • Simultaan gebruik zonder krachtverlies
  • Lange levensduur, hoge restwaarde
  • Bedrijven die een minigraver kopen beschikken over 24/7 Service

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0