Het customizen van grondverzetmachines is hot

Hoogstaande, verantwoorde machines, waar de klant net zo trots op is als wij.

Takeuchi is de absolute top in mini-, midigravers en track loaders. Wereldleider in innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Voor de Benelux vertalen we deze hoogstaande Japanse technologie naar oplossingen en mogelijkheden die in uw werkgebied het beste presteren. Maar we doen meer. In de opbouwwerkplaats customizen we de grondverzetmachine zodanig, dat deze niet alleen 100 procent betrouwbaar en onverwoestbaar is, maar een verlengstuk wordt van u als professional. Met precies die gadgets, uitbreidingen en mogelijkheden die u wenst.

Vakmensen over de hele wereld vertrouwen blind op de machines van Takeuchi, die zichzelf vanwege de lange levensduur en hoge restwaarde dubbel en dwars terugverdienen. Krachtig, comfortabel en intuïtief; alles werkt precies zoals u wilt dat het werkt.

De opbouwwerkplaats heeft de meest gangbare modellen altijd op voorraad. In de standaarduitvoering, maar zo verlaten ze deze locatie nooit. Iedere machine wordt voorzien van een zwaailamp, stickers, snelwissel en krijgt een eindcontrole. De meest eenvoudige versie is na de BMWT-keuring dan klaar voor gebruik.

zwaailampen
traanplaat

Gepersonaliseerd op verzoek

Tegenwoordig wordt nagenoeg iedere graafmachine op verzoek gepersonaliseerd. Vertegenwoordigers laten via een interactieve pdf alle opbouwopties zien en ook op de website is per type een lijst met opbouwopties te downloaden. Hoe groter de machine, hoe meer opties tot maatwerkoplossingen. Elk type van Takeuchi is echter breed inzetbaar en heeft een hoge productiviteit door een optimale samenwerking tussen de motor en het hydraulisch systeem. Dit maakt de grondverzetmachine ideaal als all-in-one oplossing. Vooral op de Nederlandse markt is daar veel vraag naar.

Voor bedrijf in natuurbeheer is bijvoorbeeld recent een machine uitgerust met een heggenschaar, boomversnipperaar, stobbenfrees, klepelmaaier en maaikorf. Deze laatste kan eventueel met drukloze retour geleverd worden om de tegendruk van de olie zo laag mogelijk te houden. Hierdoor werkt het uitrustingsstuk uiterst soepel en wordt meteen het brandstofgebruik ingedamd.

Het echte maatwerk

Om de gewenste uitvoering te realiseren, moeten soms speciale functies worden bijgebouwd, zoals hydraulische componenten of een extra bedieningspaneel. Hier ligt voor de opbouwwerkplaats juist de uitdaging, want hier vindt het echte maatwerk plaats. Uiteraard gebeuren alle aanpassingen volgens de wet- en regelgeving. De focus ligt zelfs op de toekomstige norm en alle machines worden enorm zorgvuldig gebouwd met de beste materialen.

3 trends in het customizen van Takeuchi:

  • Logo verwerkt in geblindeerde achterruit
  • RVS-plaat van het merk Takeuchi
  • 2 zwaailampen op de cabine

Als het nodig is wordt ook de onderwagen aangepakt. Zo is onlangs een machine smaller gemaakt omdat deze over schouwpaden langs waterwegen moet kunnen rijden. Voor de opbouwwerkplaats is dit geen probleem. We denken in oplossingen, nooit in beperkingen.

Voor een enkele machinist is het wel een probleem – of in ieder geval vervelend – om zijn geliefde machine achter te laten in de werkplaats voor reparatie of onderhoud. Dit zien we vaak bij de grotere grondverzetmachines, die gekoesterd worden zoals ook een vrachtwagenchauffeur zijn truck in de watten legt.

Persoonlijke styling

Dit fenomeen zien we steeds vaker. Een machinist brengt toch 8 uur per dag door in zijn Takeuchi, die een beetje “zijn kindje” wordt. Een ergonomische cabine, voorzien van een goede stoel met verstelbare armsteunen en optimaal gepositioneerde joysticks, is dan wel het minste. Dat biedt optimaal werkcomfort. Gewoon omdat het kan, is het leuk om de machine daarnaast een persoonlijke styling te geven. Dit door een verchroomde uitlaat te laten plaatsen, traanplaten te monteren op de spatborden, verduisterde ruiten, LED-verlichting of flitsers. Een opstaprooster, al dan niet met klompenrekje, en een tapijtje in de cabine vormt steeds meer regel dan uitzondering.

Klompenrek
Takeuchi

Geen klantwens is te veel gevraagd voor de opbouwwerkplaats. We willen hoogstaande, verantwoorde machines afleveren, waar de klant net zo trots op is als wij. De laatste tien jaar ziet u dat steeds vaker terug in de machine die meer en meer gepimpt wordt. De machinist voelt zich verantwoordelijk voor “zijn kraan” en laat daarin een stukje van zijn identiteit weerspiegelen.

Door een machine in de bedrijfskleur te spuiten, te voorzien van stickers in de huisstijl of door het logo diapositief te verwerken in een geblindeerde achterruit, kan de firma zelf ook de branding onderstrepen. Zo geven we het ruwe werk in de buitenlucht toch een eigentijdse, persoonlijke twist.

Om inzicht te krijgen in alle uitbreidings- en maatwerkmogelijkheden voor uw Takeuchi graafmachine, kunt u vrijblijvend een gesprek inplannen met de vertegenwoordiger. Aan de hand van een interactieve pdf kunnen we u een duidelijk beeld geven van alle opbouwopties.

Vierkant Takeuchi logo Zwart
Takeuchi Benelux
Uw Takeuchi Specialist
Wij richten ons volledig op compacte graafmachines. Het is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn. Die focus stelt ons in staat om uit te blinken en de absolute top te bieden in betrouwbaarheid, wendbaarheid en kracht.

Start typing and press Enter to search

Vergelijk machines

Vergelijk machines
Alles verwijderen
Vergelijk machines
0
TakeuchiRoetfiler en katalysator